top of page

NEGATÍV TAPASZTALATOK

Miért nézi az orvos a betegeket hibbantnak? Miért tartja az orvos a táplálék-kiegészítőket "ellenségnek"? Miért vezeti félre a betegeket? Mi érdeke fűződik mindehhez? Vérlázító az a tapasztalat amit a betegek körében hallok!

Az a legszomorúbb, hogy sajnos a betegek el is hisznek mindent, azért mert az orvos mondja, igaz én meg csak "egy" ápolónő vagyok. Hitelesnek tartja magát a doktor, a beteg meg elfelejti a józan paraszti eszét, nem gondolkodik, hogy milyen butaság adott esetben az-az információ, amit kapott a doktortól.

De mi van akkor ha az az élettel összeegyezhetetlen? A beteg ember kiszolgáltatott, és nem veszi észre, amikor becsapják. Hiszékennyé válik, könnyen befolyásolható. Nem tudja eldönteni kinek higgyen, nekem vagy az orvosnak. Sajnos az idő múlása, a betegség mélysége szokta eldönteti vele, hogy mégis az én tanácsomat fogadja meg. De általában akkor már igen nagy a baj!

Pár igen kellemetlen tapasztalatomat írom le ebben a témakörben.

Nyirokcsomó rákja volt egy 69 éves férfi betegnek. 37 alkalommal kapott sugárkezelést. Kértem, hogy a bioantioxidánsokat is szedje mellé. Sajnos nem tette, mert az orvos azt mondta, hogy kifejezetten káros, mert a kezelés hatásfokát gyengíti. Ez akkora ember elleni bűntény, miközben erre semmilyen klinikai tapasztalat nincsen. Az egészséges táplálkozástól sem tiltják el a betegeket, sőt, akkor hogyan lenne káros egy zöldség gyümölcs koncentrátum egy betegnek? Gondolkozzunk azért ezen el...

A sugárterápia lejárta előtt megkeresett, mert a kezelés szövődménye bőrrák lett! Az álla elrohadt, az orrcimpáját bal oldalon ki kellett vágni. A rák kezelése tovább folytatódott kemoterápiával, ami még mindig tart. Olyan gyenge lett az immunrendszere, hogy még a száj nyálkahártyáját is kihányta...

Iszonyú szövődmények gyötörték, 25 kg-ot fogyott, alig volt jártányi ereje. Most már megfogadja a tanácsomat, és lassan, de rendeződik az állapota, sok szenvedés árán. Mindez a szenvedés elkerülhető lett volna, ha a betegsége kezdetén nem utasítja el a tanácsomat.

A másik betegem szintén rákos, de nő beteg. Azt az információt kapta az orvostól, hogy semmi, de semmi alternatív gyógymódot nem lehet alkalmazni, mert akkor a kemoterápia hatástalan. Igazi beteg ellenes, antihumánus gondolkodás! Itt is csak azt tudom mondani, hogy kétségbeesett, szorongó beteget ne vezesse egy doktor se félre, épp elég nagy a baj. Lelki és testi támaszra van inkább szüksége! Rendkívül fontos minden betegségnél az immunrendszer erősítése, mert ez az egészségünk fundamentuma.

Még egy tapasztalat

A közelmúltban keresett meg egy 38 éves 2 gyermekes anyuka. Hogy milyen betegségek gyötrik csak az egyiket említem. Csúnya psoriasis (pikkelysömör) betegsége van, és a körzeti orvos közölte vele, hogy ezt a betegséget úgy lehet meggyógyítani, hogy az " immunrendszer legyengítjük". Azért teszem idézőjelbe,mert a beteg szó szerint idézte a doktort. Vérlázító gyógymód, nem is kommentálom ezek után. Remélem mindenki el tudja dönteni, hogy bármilyen betegség esetén az immunrendszert erősíteni kell nem pedig gyengíteni.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page