top of page

Miért félnek a doktorok alkalmazni a hagyományos protokoll mellé a táplálék-kiegészítőket?

 

38 évet dolgoztam, három műszakban betegágy mellet, már több éve nyugdíjas vagyok. 

Hosszú évek alatt sok szép eredmény volt a kitartó munka gyümölcse, de sajnos sok tragédiát is át kellet élnem. 

Még az én aktív dolgos éveimben nem volt „divat” a táplálék-kiegészítő jelenléte, ismerete. 

Mindig hiányérzetem volt, hogy a rosszindulatú folyamatokban szenvedő betegeknek még valamit kéne adni a C-vitamin, vagy Polyvitaplex mellé (szintetikus úton előállított), amitől az immunrendszerük erősödik. 

 

Ma is nagyon sajnálom, hogy csak nyugdíjba vonulásom után ismerhettem meg a táplálék-kiegészítőket. 

Ugyanis ha aktív koromban találkozom a számomra felbecsülhetetlen kincsekkel, nagyon sok betegen tudtam volna segíteni. Igen megrázó volt egy-egy beteg elvesztése, különösen, ha annyi idősek voltak abban az időben, mint az én gyermekeim. Sok leukémiában szenvedő betegem volt, de a Hodgkin-syndromás beteg is menthetetlen volt. Sokat virrasztottam az ilyen beteg kiskatonák ágya mellett, amit pluszba tudtam nyújtani számukra, az a spirituálé. 

 

Milyen a tapasztalatom a táplálék-kiegészítőkről? 

CSODÁLATOS! 

Mikor tanultam, hogy hogyan és mikor, mennyit, meddig, mit kell javasolni a betegnek, hogy mit szedjen, mindig bevillant, hogy melyik doktort hívom fel telefonon, és elmondom, kérem, hogy alkalmazza a hagyományos protokollja mellett. A válaszok lesújtóak voltak, éppen csak hogy nem hülyéztek le. 

Az orvos nem átallotta mondani a betegnek, hogy ez milyen butaság, nem használ az semmit, nem ér semmit, csak pénzkidobás. 

 

Erre én nagyobb intenzitással tanultam, információkat adtam át az ismerőseimnek, de az idegeneknek is. 

Nem tudom megérteni a doktorokat, hogy miért ellenzik a táplálék-kiegészítőket, mikor minden összetevőjük biogyümölcsből, biozöldségből, teljes kiőrlésű biogabonából, tejtermékből tevődik össze. Egy olyan készítmény is van, ami lazac halolajból készül. Minden termék minden szennyeződéssel szemben ZÉRÓ toleranciával bír. 

Csak hasznos, jótékony hatása van, itt nincs ellenjavallat, nincs szövődmény! 

Akik ezeket a táplálék-kiegészítőket kikísérletezték évtizedeken keresztül, azoknak a doktoroknak a munkatársai, még akkor is, ha USA-ban, vagy például Angliában élnek. Miért kell őket elvetni, elítélni, munkájukat lenézni, munkájukat nem elismerni. 

Persze ez a kemény mondatom csak azokra a doktorokra vonatkozik, akik így viselkednek, hála Isten azért van az állításomnak ellentéte is, de kevés. 

 

Miért tanácsolom a betegeimnek a táplálék-kiegészítők szedését? 

Először is az egészségmegőrzése miatt! 

Van egy igen nagy különbség a hagyományos gyógyszer és a táplálék-kiegészítők között, az pedig nem más, hogy a táplálék-kiegészítőnek OKI a terápiája, míg a hagyományos gyógyszernek tüneti. 

A második, hogy miért tanácsolom: megbízható, referenciával bír, minden táplálék-kiegészítőnek „arca” van, ugyanis a SAB (Tudományos Testületi Tanács tagjai) kutató doktorai fényképüket adták hozzá. 

 

Egy-két tapasztalatom a betegeimmel kapcsolatban. 

Az egyik betegemnek számos alkalommal Hypertoniás krízise volt (180/140Hgmm a vérnyomása) szorongott, halálfélelme volt, attól félt, hogy agyvérzést kap, mint a nagymamája. A körzeti orvos által elrendelt gyógyszer mellé tanácsoltam a táplálék-kiegészítőt, kb. három hét múlva hosszú évekig tartó szorongás megszűnt, a magas vérnyomás rendeződött, csak a szívritmus zavara miatt szed hagyományos tablettát és annak a dózisa is minimális. 

 

A másik betegem egy csontrákos, tüdőáttétes nő beteg, igen rossz állapotban volt. Hála Isten csak volt. Még nem nyilvánították gyógyulttá " mint a vastagbél rákos betegemet " de erősen azon az úton halad. 

Kétségbeejtő, tragikus, hogy olyan sok jó kézzel fogható tapasztalatom van, illetve csak jó eredményeket tudok elérni a táplálék-kiegészítőkkel, akkor a doktorok miért nem alkalmazzák? Nem tudom rá a megnyugtató választ. Számomra érthetetlen, hiszen ők is a betegekért vannak. 

bottom of page