top of page

Daganatok

 

Rosszindulatú folyamatok

Az összes daganat egynegyede gyomorrák. A metasztázisok gyorsan kialakulnak. Gyakrabban fordul elő savhiányos gasztritiszben, vészes vérszegénységben, B12 vitamin hiánya, illetve gyomorfekély is hajlamosít rákos elfajulásra.
Tünet: vérzés, fájdalom, étvágytalanság, teltségérzés, fogyás, húsundor, stb.

A vastagbél rosszindulatú daganata.
Minden bélszakaszban gyakoriak, több mint 50%-ban azonban a végbélben fordulnak elő, viszonylag későn okoznak tüneteket.
Általános tünet: gyengeség, fogyás, székelési ritmus megváltozása, gyakori hasmenés vagy hasmenés és székrekedéssel váltakozik. A vastagbél alsó harmadán és a végbélben lévő daganatok jellemző tünete az állandó székelési inger, a nyálkás, friss piros vérrel bevont széklet. A folyamat előrehaladásával a mind súlyosabb ürülési zavar akár teljes elzáródást eredményezhet.


Tüdődaganat

Léghólyagokból vagy hörgők nyálkahártyájából indul ki. Sokkal gyakoribb a bronhus (hörgő) karcinoma. 
Tünet: köhögés, láz, fulladás.
TILOS A DOHÁNYZÁS!!!


Fehérvérűség (leukémia)

A leukémián a fehérvérsejt képző rendszer tumor szerű megbetegedéséit értjük, melyekben érési és szabályozási zavar következtében Atipusos, éretlen sejtek árasztják el a szervezetet és jutnak perifériás vérbe is.
A myeloid (csontvelő szerű, csontvelő eredetű) rendszer burjánzásakor keletkezik, a nyirokrendszer burjánzásakor lynfoid leukémiáról beszélünk. A sejtek érettsége alapján krónikus és akut leukémiát különböztetünk meg. Oka lehet radioaktív sugárzás, bizonyos kémiai anyagok, pl.: benzol, vírusfertőzés pl.: hepatitisz, genetikai tényező, gyógyszerek, pl.: Phenylbutazon, szulfonamidok.

 

Tünetek: hidegrázás, magas láz, torokfájás, súlyos elesettség, csontfájdalom, száj fekélyes gyulladása, testszerte bőrvérzések, nyálkahártya vérzések.
Hamar kialakul a súlyos anémia, mivel a csontvelőben a vörös vérsejtképzést elnyomja a fehér vérsejt burjánzása.  Az akut leukémia irreverzibilis, aránylag rövid idő alatt halálos is lehet. A hagyományos terápia fontos, nélkülözhetetlen.  A khemotherápiának van nem kívánatos hatása, következmény, szövődménye is. 
Ilyen lehet fáradság, gyengeség, fejfájás, szédülés, fülzúgás, látászavar, mozgáskor jelentkező 
fulladás érzés, ájulás hajlam.
A fvs számának csökkenése a szervezet ellenálló képességét csökkenti a fertőzésekkel szemben. Láz, esetleg szeptikus állapot, a szájban jellegzetes fekélyes gyulladás, gombafertőzés fejlődik ki. A trombociták (vérlemezkék) számának csökkenése vérzékenységet okoz. Bőrvérzések, nyálkahártya vérzések megjelenése az első tünet.
Az antioxidánsok komplett adása az egészség megőrzésében és számos betegség, így a rosszindulatú folyamatoknál is KIEGÉSZÍTŐ TERÁPIAKÉNT INDOKOLT ÉS NÉLKÜLÖZHETETLEN.


Oxidatív stresszt okozó környezeti tényezők

1.A táplálék csökkent antioxidáns tartalma.
2.Többszörösen telítetlen és telített zsírsavak fokozott bevitele.
3.Ózonhatás 
4.Ionizáló sugárzások, UV, gamma.
5.Dohányzás, alkohol.
6.Hiperoxin
7.Hő hatás
8.Fizikai túlterhelés
9.Levegőszennyezés (környezeti ártalmak).
10.Egyes organikus oldószerek, gyógyszerek.

Immunrendszer erősítés - antioxidánsokkal. Lényege: oxidáció megakadályozása, szabad gyökök lekötése.

 

Méhnyakrák és a Humán papilomavírus

A méhnyakrák oka 99,7%-ban a HPV. A gyógyítási módja a GNLD protokoll megoldása szerint.
                Bio-antioxidánsok
                E-Vitamin 2x2 kapszula (=40NE) (immunsejteket aktivizálja)
                Carotenoid Complex 2x2
                Omega3 Plus 2x2
                Acidophilus Plus 2x1
Minimum három hónap múlva lesz a beteg panaszmentes, és a lelete negatív.
Természetes, folyamatos az orvosi megfigyelés. Ha valaki komolyan érdeklődik, hogy kihez fordulhat orvosilag, megadom az elérhetőséget.
 
A rosszindulatú folyamatok megoldása

Immunrendszer erősítése, mert minden ember szervezetében keletkezhet daganatos sejt, de a működő linfociták ezeket felismerik és a killersejtek (ölő-faló sejtek) megsemmisítik a GNLD segítségével. 3+2+1, Betaguard, All-C, Aloe Vera Plus.

3+2+1:

 
Carotenoid komplex 3x1
Flavonoid komlpex 2x1
Cruciferous plus napi 1
 
Betaguard: 2x1
 
All-C: napi 2-3
 
Aloe Vera Plus: 2x50ml (Hanganyagot a www.munka-szorakozas.hu weboldalon tatál)
 

Carotenoid-Comlex (90 kapszula/doboz)


Első és egyedülálló a világon, Londonban szabadalmazták. Védelem alatt áll. Tartalmazza a karotenoidok teljes választékát, a piros a sárga, a narancssárga gyümölcsök és zöldségek karotin kivonatát. Gazdag paradicsomból, pirospaprikából, spenótból származó karotenoidokban, melyekhez olíva bogyóból sajtolt szűz olajat kevernek. Egy flakon 115 kg nyers zöldség és gyümölcs karotin kivonatát tartalmazza. Sejtjeink zsíros alkotóit védik. Húsz nap után 20% killer sejt  (=falósejt) szám növekedés, 37%-a T-lympfocita szám, oxidációs gátló hatás 44%-os.

 

Fő feladata:

Erősíti az immunrendszert, ezáltal hatékony védelmet nyújt a kórokozókkal szemben, hatásos védelem a fényérzékennyel szemben, hiánya esetén jelentősen megnő a tüdőrák és méhnyak-rák kockázata.
Védelmet nyújt a sejtek öregedésével szemben, a szív és érrendszeri, az idegrendszeri megbetegedésekkel szemben.
Jelentős szerepet tölt be a nyálkahártyák, a termékenység a látásélesség, a bőr, a haj, a körmök, a testsejtek, az egészséges vér védelmében, gyerekeknél a csövescsontok (lábszár, kar) erősítésében.
 

Flavonoid-Complex (60 kapszula/doboz)

 

Ritka antioxidáns, mely olyan összetett tulajdonsággal rendelkezik, mely a sejtjeink vizes alkotóit védik. Erős rákellenes hatást mutatnak, 90%ban akadályozzák a daganat képződését a szervezet különböző területén. A gyümölcsök, a zöldségek héja alatt húzódik meg. A GNLD flavonoid a természet teljes kincsének feltárásával készül. A lila és kék a skarlát piros és smaragdzöld gyümölcsök, zöldségek koncentrációja, amelybe a feketeáfonya, a mocsári és közönséges szeder, bodza, málna, fekete és vörös szőlő, narancs, citrom, grapefruit kivonata található.

 Jelentős szerepet tölt be:

a peroxidáns szabadgyökök semlegesítésében, a sejtek védelmében
heterogenetikus daganatok kialakulásának megelőzésében
a mérgező anyagok (nitorzaminok) megkötésében
segítenek a magas vérnyomás, az allergiák, a fertőzések, a mélyvérzés, vérkeringési zavarok, trombózis, az infarktus, az agyvérzés megelőzésében
 

Cruciferous plus (60 tabletta/doboz)

 

A keresztes virágú, a káposztafélék csoportjába tartozó növények:  a brokkoli, a retek, a kel, a fekete és barna mustár, a kelbimbó, a karfiol. és a torma kivonatát tartalmazza. A "Plus" jelző, az egyéb íz és hatás javító adalékokat, mint a narancs és édes gyökér kivonatát, és a szója koncentrátumot jelenti. 100%-ig természetes anyagokból áll, minden nemű mesterséges aroma, színező vagy ízesítő anyag hozzáadása nélkül készül. Mind vízben, mind zsírban oldódik. Antioxidáns, és rákellenes anyagokban gazdag.

Fő feladata:

meggátolja bizonyos daganatos sejtek, főleg a hormonfüggő, mell, a vagina (hüvely), tüdő, prosztata, és vastagbél daganat képződést, elburjánzást, vagy csökkenti a ráksejtek elszaporodását.
megvédi a DNS-t a sejt örökítő anyagát minden testidegen kémiai vegyülettől, toxintól metabolikus izgatószerek és sok más anyag károsító hatásaitól.
Ezáltal lehetővé teszi, hogy DNSünk hatékonyan  védekezhessen és ellenállhasson a mutációknak, a különféle patalógiás veszélyeknek.

Minden 30 év fölötti nőnek és minden 40 év fölötti férfinak ajánlom a Crucifeorus fogyasztását, a betegség megelőzése céljából.

Nőknél mell-, és vastagbélrák megelőzése, férfiaknál prosztata-, és vastagbélrák megelőzése.

 

Betaguard (100 tabletta/doboz)

Antioxidáló és méregtelenítő összetevőinek köszönhetően segít a szervezetnek a toxikus anyagok semlegesítésében és kiküszöbölésében. Teljes értékű karotinokból, B vitaminokból és gondosan válogatott ásványi anyagokból épül fel. A tablettában található C és E vitamin semlegesíti a szabd gyököket. A cink és szelén segítségével támogatja az immunrendszert és védi a szervezetet a nehéz fémekkel való érintkezésből származó mérgező anyagokkal szemben.

A daganatos betegségek megelőzésének és gyógyításának kiváló toxikológus és gyógyszerész kutató orvosa: Dr. Arthur Furst, 30 éven át kísérletezett a legjobb megoldásért.

 

Pár mondatban definiálom, hogy mi az immunitás lényege.

Veleszületett, vagy szerzett védettség fertőző betegségekkel szemben.

Aspecifikus immunitás: a szervezet nem fajlagos védettsége. A vér-plazma gammaglobulin-frakciójához kötött védőanyagok a RES működése révén.

RES = reticuloendotheliális systema - a szervezet különbözőbb helyein előforduló funkcionális szempontból egységes sejtek összessége, melynek szerepe van az ellenanyagok képzésében, anyagcsere folyamatokban.

Infectios immunitás: fertőző betegség kialakulása után, ugyanazon betegséggel szemben kialakult aktív védettség.

Maternális immunitás: anyai és újszülötteket védő, vele született passzív védettség, amely körülbelül hat hónapig tart, illetve a legnagyobb a legtovább tartó védettség, amíg az anya szoptatja a gyermeket.

Specifikus immunitás: fajlagos védőanyagok jelenléte által meglevő védettség.

Aktív immunitás: fertőző betegségek kiállása, vagy aktív immunizálás útján kialakult védettség.

Passzív immunitás: maternális, vagy gyógysavó adagolásával létrehozott védettség

GNLD táplálék-kiegészítőivel javaslom az immunrendszer erősítését, betegségek (oki!) terápiáját.

Immunrendszer erősítését segítő GNLD táplálék-kiegészítői:

Carotenoid complex
Flavonoid-Complex
Cruciferous plus
Betaguard
All-C, Sustained Release Vitamin-C
Wheat Germ Oil-Búzacsíra olaj
 

All-C

A legfrissebb kutatási eredmények aláhúzzák a  C-vitamin, mint vízben oldódó antioxidáns jelentőségét. A C-vitamin segíti a sebek gyógyulását, erősíti a vérerek, főleg a hajszálerek falát. Az anyagcserében is fontos szerepe van, mert elősegíti a vas felszívódását, és újra feltölti szervezetünket E vitaminnal. Napi fogyasztása 50mg C vitamint biztosít szervezetünk számára. Bioflavonoidokat tartalmaz, egy a rostos déli gyümölcsökben található alkotó elemet, mely a C vitamin felszívódását segíti elő. Finom narancs ízű, a C vitamint természetes módon bocsájtja rendelkezésünkre, alapvető összetevői megegyeznek a rostos déli gyümölcsökéivel. Természetes anyagokkal édesített, az édesítőszerek belső aránya a friss narancslével megegyező.

A tablettát nem egészben nyeljük le, hanem úgy szopogatjuk, mint a cukrot.

Aloe Vera Plusz Ital

 

Daganatos betegek számára miért a GNLD antioxidánjait ajánlom?

teljes értékű- egyedi
megbízhatóság
rendszeres ellenőrzés
52 év tapasztalattal rendelkezik
sejttáplálás olimpikonjai
OKI és nem tüneti terápia, tudományos referenciával bír
világhírű orvosok dolgozták ki, pl.ű: Dr. Arthur Furst (világhírű toxikológus, gyógyszerész), David Shepherd (mikrobiológus)
nincs termék áradat
ANTIOXIDÁNS=SEJTMÉREG FOGÓK

Az antioxidáns kezelést azonnal el kell kezdeni, mikor a baj kitudódik. Majd a kemoterápia alatt és után is folyamatosan kell, hogy kapja a beteg. A kemo terápia adása alatt másik típusu daganat is előfordulhat. Melyik antioxidánsot válasszam? Minőségbeli különbség van.

bottom of page