top of page

TRE " A VITALITÁS ESSZENCIÁJA

 

A TRE tökéletesen tükrözi a GNLD termék filozófiáját: természetes alapok, tudományos háttér.

A benne levő sztenderdizált és irányított hatású tápanyagok változatossága a természetnek az emberi táplálkozásban való tiszta tükröződése.

 

A TRE

 

Hatékony és egyedi, gránátalma, acai bogyó és zöld tea magas tisztaságú keveréke, az Inflox bogyós növények kivonatával kiegészítve (amerikai áfonya, fekete bodza, fekete áfonya, fekete ribizke, vörös szőlő, fehér szőlő, tőzeg áfonya). A Tre hatását a resveratrol (a vörösborban található összetevő, mely védi a szívet és az érrendszert, ugyanakkor genetikai védőszerepe is van) és az alpha-lipoic sav (egy erős vízben és zsírban egyaránt oldódó antioxidáns, mely regenerálja a C- és E-vitamint, ugyanakkor csökkenti az antioxidációs stressz mértékét) is fokozza.

Agave kaktuszból kivont természetes sziruppal édesítik.

 

Hatásos. Sztenderd mennyiségű aktív összetevők, mint például a gránátalmában található punicalagin és a zöld teában levő polifenolok, biztosítják a megfelelő mennyiség bevitelét minden egyes adagban, amitől a Tre potens bioaktív esszencia.

Ízletes és koncentrált. A Tre nem csupán egy ital. A természet leghatékonyabb összetevőinek egyedi kombinációja, erős antioxidánsokkal keverve, tiszta és természetes,

tudományosan kidolgozott esszencia.

 

Egészséges. Revitalizáló, alacsony glikémiás esszencia.

A Tre-ben található polifenolok egyik egyedülálló tulajdonsága az, hogy a vér-agy gáton átjutva közvetlenül az agy területén képesek kifejteni jótékony hatásukat: védik az agysejteket az esetleges károsodásoktól és megóvják azok kulcsfontosságú funkcióit. A szervezet egyik legnagyobb aktivitású szervéről van szó, az oxidációs és gyulladásos folyamatok is veszélyeztetik.

 

Tudományos tanulmány segítségével világosabb képet kaphatunk erről a területről. Tanulmányt végeztek a Svédországi Karolinska Intézet Alzheimer Kutató Központjában 2008-ban. Ez kimutatta, hogy a zsírokban, cukorban és koleszterinben gazdag táplálkozás hasonló elváltozásokat eredményez az agyban, mint amilyeneket az Alzheimer kórban szenvedőknél diagnosztizálnak.

A második tanulmány azt mutatta ki, hogy a polifenolokban gazdag gyümölcsök fogyasztása képes meggátolni az előbb említett negatív folyamatokat. A Journal of Food Science 2008. januári számában koreai kutatók számoltak be. Kimutatták, hogy néhány profenol képes csökkenteni az Alzheimer kórral kapcsolatos káros folyamatokat, valamint az agy sejtjeire és az agyszövetre ható oxidatív stressz kiváltotta demencia egyéb formáit.

1 napi dózis: 2x30ml

 

Sclerosis multiplex

 

A SM a leggyakoribb szervi idegbetegség az epilepszia mellett. A betegség OKA ismeretlen, nem tisztázott. Az utóbbi évtizedekben az autóimmun folyamat és a vírusos eredet lehetősége került előtérbe. Előfordulása földrajzi viszonyokhoz kötött, az északi országokban gyakoribb, mint a déliekben. Nőknél kétszer olyan gyakran fordul elő. Változatos tüneteit a központi idegrendszer fehér állományának szétszórt ritka velőállomány  (demielinizáció) gócai okozzák, erre utal a betegség elnevezésében a multiplex jelző.

 

Jellemző a hullámzó lefolyás: rosszabbodások (schubok) és jobb állapotok (remissziók) váltakoznak. A betegek egyharmadánál a lefolyás folyamatosan progrediáló. A rosszabbodás megmutatkozhat ugyanazon tünetek súlyosbodásában, vagy új elváltozások fellépésében. Lehetséges, hogy a tünetek bizonyos határig javulnak, majd az állapot kép tartóssá válik. Előfordulhat jóindulatú formája " egyetlen betegségi szak jelentkezik az életében -, amely rendeződik.

Különböző ártalmas hatások, fertőzések, nőknél áldott állapot, szülés, képesek újabb betegségi szakot kiváltani.

 

Az első tünetek, melyek igen változatosak, leggyakrabban a 20-40 életév között jelentkeznek.

Kettős látás, néha a látás átmeneti elvesztése, szemtekerezgés, tagolt (skandáló) beszéd, változó kiterjedésű zsibbadások, a végtagokban remegések, bénulások. A bénulás centrális, ami görcsös (spasztikus) izommerevség, fokozott reflexek, kóros reflexek jelenléte határozza meg. Elhanyagolt esetekben a bénult végtagokon ín- és izomzsugorok alakulnak ki. Gyakori tünet a vizelési zavar, nyultvelői góc esetén nyelési zavar, félrenyelés, hányás, légzészavar. A betegek gyakran indokolatlanul felhangoltak, máskor túl érzékenyek.

 

Gyógykezelés:

 

Károsító hatások távoltartása, a szervezet ellenállóképességének biztosítása (vitaminok), immunrendszer erősítése, gyógytorna, úszás.

 

GNLD megoldás:

 

  • nagy adag C-vitamin (bővebben a Tápanyagok és építőanyagokcímű fejezetben olvashat)

  • Formula IV (Bővebb információ a TÁPANYAGOK ÉS ÉPÍTŐANYAGOK cím alatt olvasható)

  • Tre-en-en (Bővebben a Sportolók fejezet alatt olvashat)

  • 3+2+1 (Bővebben a Daganatok fejezet alatt olvashat)

 

bottom of page