top of page

Tisztaság, egészséges környezet, jó közérzet! 

 

Helyzetértékelés és probléma láttatás: 

Alakítsunk ki magunk körül olyan világot, amely nem veszélyezteti életünket! 
Senki sem védett azzal a környezeti leépüléssel szemben, melyet a tízévenként egy milliárddal bővülő népesség hoz létre napjainkban. Hulladékhegyek szennyezik vizeinket és a levegőt, hatalmas mennyiségű mérgezőanyagot képezve. Most amikor a világ népessége közeledik a 10 milliárdhoz, a fogyasztás is növekedőben van; veszélyt jelent az eljövendő generációnak és beláthatatlan következményei lehetnek. Átlagosan személyenként 730 kilogrammnyi hulladékot termelünk évente. A környezettudósok jól tudják, milyen nehéz a természet mára már eléggé érzékenynek mondható egyensúlyát megtartani. A fogyasztást megfigyelve rájöttek, milyen gyors ütemben kiapadhatnak az energiaforrások, és hogy világszerte milyen nagy mennyiségű hulladék keletkezik. Előrejelzéseik szerint, ha mindez ilyen ütemben folytatódik, apokaliptikus szerencsétlenség vár ránk. A megoldás azon múlik, mennyire fektetünk hangsúlyt a globális környezet megóvásra. Minél kevesebbet fogyasztunk, annál kevésbé szennyezzük a környezetet, de nincs élet fogyasztás nélkül. Az egyetlen megoldás csak az lehet, hogy koncentrátumokat használunk kis mennyiségben, kevésbé szennyezve a környezetet, megőrizve azt az eljövendő generációnak. 

 

Le kell állítani a romboló fogyasztást! 
Kis mennyiség = minimális környezetszennyezés 
A tudósok forradalmian új tisztítószereket dolgoztak ki, amelyek környezetkímélők, energiatakarékosak és képesek drasztikusan csökkenteni a környezetre kifejtett kedvezőtlen hatást. Ezek a termékek optimális hatást érnek el, úgy hogy nagyon keveset kell belőlük használni. Kétség sem fér ahhoz, hogy ha mindenki ezeket a teremékeket használná, sokkal kevesebb hulladék kerülne a környezetbe és a vegyszerek mennyisége évről évre, csökkenne. Ezek a koncentrátumok vízben oldódnak, és a szennyezettség fokának megfelelően keverhetők, ablaktól elkezdve, pultot, rácsot, sőt az utcát is tisztíthatjuk velük. Tehát nem kell a szekrényt tisztítószerekkel teletömni, melyek sokba kerülnek és nem környezetkímélők. 

Javaslat, mi a megoldás nyitja?: 
Vessenek véget a romboló fogyasztásnak! 

 

A megoldás GNLD Egészséges Otthon Programja 

Ismerkedjünk meg a termékekkel! 
Háztartási és ipari tisztítószerek: 

1. A SUPER 10 (Általános tisztítószer) a legjobb megoldás a valóban makacs szennyeződések eltávolítására. Nagyon tömény sűrítmény, kiválóan használható a naponta jelentkező, nehezen eltávolítható szennyeződések ellen! Hármas hatású tisztítószer, még a legmakacsabb szennyeződést is eltávolítja: behatol a felület rétegeibe, oldja és emulziót képez! Cseréljék minden hétköznapi tisztítószerüket SUPER 10-re. és óvják Önök is tavaink, tengereink és hegyi vizeink tisztaságát! 

 

Miért jó a SUPER 10? 
 Több mint 20 éve ismerik szerte Európában 
 Minden vízzel lemosható koszos, zsíros felület tisztítására alkalmas 
 Hármas tisztító hatású: behatol a koszos felületbe, feloldja, majd eltávolítja a szennyeződéseket, így dörzsölés nélkül eltávolítható 
 Erőteljesen alkalikus hatású 
 Koncentrált és gazdaságos 
 Bármilyen vízzel teljesen leöblíthető, lemosható 
 Környezetbarát: koncentrált kiszerelése miatt kevesebb hulladék képződik 
 Több tisztítószer hatását egyesítő hatékony koncentrátum 
 Nagy töménységű citrus derivátumra épülő természetes kiegészítőket tartalmaz 
 Használata teljesen veszélytelen, így a gyermek elől sem kell elzárni 
 Teljesen lebomlik, így a környezetet nem szennyezi 
 Kellemes illatú 
 A nagy koncentrációja miatt gazdaságos, teljes körű forgalmazási engedéllyel rendelkezik 
 Használata minden esetben hígítva történik, (javasoljuk a GNLD spray keverőflakon használatát) az ajánlott hígítási arány betartásával 

1-10-es arányban keverve: (összetétel: 1 rész szuper 10 tisztítószer, és 10 rész víz): Mire használjuk, a fenti arányban keverve? 
 Textíliákon keletkező természetes foltok eltávolítására: - befújás utáni, akár 1-2 napig is rajta lehet a ruhán, nem penészedik be, majd kimosni. 
 Szőnyeg tisztítására: - befújni, száradás után kiporszívózni. 
 Különböző felületekre: konyhabútor, csempe, pvc, műanyag, tűzhely, mikrohullámú sütő, stb. 
 Szennyezett burkolatok: padló (kő, műkő, márvány, égetett lapok, parketta) 
 Falfelületek (mosható festék, fa, nyílászárók) 
 Fürdőszoba felszerelései. 
 Bútorok. 
 Ékszerek. 
 Gépkocsi karosszéria tisztítása. 

 

Hogyan használjuk? 
A spray használatával a tisztítandó felület nagyságától függően permetezve, vagy sugárban spriccelve vigyük fel a felületre. Ha vastagabb szövetről van szó, enyhén dörzsöljük be a felületbe, hogy a szövetszálak tövéig nedvesítse be, majd néhány percig hagyjuk a szert hatni. Ezután a fellazult szennyeződést jó nedvszívó anyaggal itassuk fel, vagy sima felületről tiszta ruhával töröljük le. Érdemes a levetett szennyes ruhát, inget, a szennyezettebb helyeken enyhén beszórni a hígított tisztítószerrel, így tárolni a mosás idejéig. Olyan ruhaneműk tisztítására, mely hajlamos vízfoltra, érdemes a sűrítményt desztillált vízzel keverni 
1-3 arányban keverve: 

 

Ebben az arányban keverve erősen szennyezett felületek esetén, a felületre spriccelve, ott valamivel tovább kell tartani, és ugyanúgy kell kezelni mint az előbbieknél. Ilyen arányú keverésnél az alábbi esetekben célszerű a használata: 
 Ruhafélékből száraz vér, gyümölcsök, rágógumi, tinta, hasonló szennyeződések eltávolítására. 
 Olajos padlók, rostélyok. 
 Gépkocsi motorblokk mosására. 
 Olajos gépek (esztergagép, stb.) 
 Étterem, műhely, ipari csarnokok, nagykonyhás zsíros, olajos padlózatok. 
 Autóalkatrészek. 
 Vágóhidak, tejüzemek makacs szennyeződéseinek tisztítására. 
1-3000 arányban keverve: (félliternyi hideg vízbe csak annyi sűrítményt kell tenni, amennyi a sűrítménybe mártott spriccelő szűrőjén marad, kb. 3 csepp) 

 

Ilyen keverési arányban a célszerű használat: 
• Ablakok, tükrök, bútorüvegek. 
• Enyhén szennyezett rozsdamentes acél, fémfelületek, monitorok, TV képernyő. 
• Virágok leveleinek tápláló permetezésére, tetvek elpusztítására. 
Antisztatikus hatása van! 

 

2. DISINFECTANT (FERTŐTLENÍTŐSZER): kitűnő fertőtlenítőszer, melyet olyan felületekre fejlesztettek ki, amelyeknél egy-időben van szükség a tisztításra és a fertőtlenítésre. Minden mosható felületen hatékony, hideg és meleg vízben egyaránt kiválóan tisztít és fertőtlenít. Használható lakásban, iskolában, diákotthonokban, kórházakban, közintézményekben, állatorvosi rendelőkben, szállodákban, tornatermekben, öltözőkben és bárhol, ahol nagyon fontos a tárgyak és felületek közös használatából eredő fertőzések megelőzése. A Disinfectant nem elfedi a kellemetlen szagokat egy átható illattal, hanem alapjaiban szűnteti meg azokat. 

 

Miért jó? 
 Egyszerre tisztít és fertőtlenít, illatosít, zsírtalanít. Ezt a terméket speciálisan a kemény felületek tisztítására, s ezzel együtt a mikroorganizmusok ki. Nem ionos alkotóelemei segítségével hatékonyan oldja és eltávolítja a szennyeződéseket. 
 Biológiailag lebomlik. 
 Olyan csiraölő kémiai anyagokat tartalmaz, amely a VESZÉLYES mikroorganizmusok széles skáláját képes elpusztítani, amelyek ételmérgezést, staphylococcus okozta gyulladást idéznek elő, a szalmonella ellen is hatásos, vírusok, baktériumok és gombák ellen, olyannyira, hogy harminc másodperc alatt képes megölni a mikroorganizmusok 99,99%-át. 
 Gazdaságos 
 Nem karcol 

 

3. SUPER 100: (Ipari tisztítószer) Makacs ipari zsír- és olajszennyeződések eltávolítására fejlesztették ki. Vízben korlátlanul oldódik. Tisztító hatását az oldószerként használt víz keménységi foka nem befolyásolja. Legfontosabb összetevői a természetben lebomló felületaktív anyagok. Az első áthatol a tisztítandó felületen, és leválasztja róla a legmakacsabb szennyeződéseket is, míg a második egy erős zsír- és olaj oldó szer. Működési mechanizmusát egy erős zsír- és olaj-affinitású szerves oldószer jelenléte biztosítja. A viszonylag alacsony lúgkoncentráció Ph 10- ellenére példátlan „alkalikus tartalékai” vannak, amelyek csak szükség esetén lépnek működésbe. Minősége erősen lehűtve sem romlik. Nem gyúlékony. 

 

Miért jó? 
 Sokrétűen felhasználható, kifejezetten ipari szennyeződések eltávolítására kifejlesztett tisztítószer 
 Minősége erősen lehűtve sem romlik 
 Nem gyúlékony 
 Nem támadja meg az ipari berendezések felületét és festését 
 Enyhén lúgos kémhatású, ezért biztonságos termék 
 Alacsony ph értéke miatt, szembefröccsenés esetén sem okoz komolyabb károsodást 
 

4. LDC: ( mosogatószer-finom tisztítószer) A finomabb szennyeződéseket bízzuk az LDC-re, mely a leghatékonyabb és legsokoldalúbb a konyhában, és még finom mosásra is alkalmas detergens. Egy palack LDC használata 6 másik ilyen típusú gyártását, szállítását és eldobását zárja ki. Felméréseink alapján 430 millió palack szemétbejutását kerültük el az általunk eddig elhasznált SUPER 10-zel és LDC-vel! Enyhén szennyezett felületekhez, nagy töménységű kókuszolaj derivátumra épül, természetes kiegészítőkkel, ezért használata teljesen veszélytelen, így gyermek elől sem kell elzárni. Teljesen lebomlik, így a környezetet nem szennyezi, kellemes illatú. Bőrtápláló kézvédő bevonatot képez. A nagy koncentrációja miatt igen gazdaságos. Teljes körű forgalmazási engedéllyel rendelkezik. Használata minden esetben hígítva történik (javasoljuk a GNLD mix keverőflakon használatát), az ajánlott hígítási arány betartásával. Használható olyan zsíros felületek tisztítására, melynek a hígító víz nem árt. A szer hatásmechanizmusa: nagyon erős zsíroldó hatású anionos tenzid, amely a tisztítandó felületen a szennyeződést feloldja, oldatban tartja, így dörzsölés nélkül eltávolítja. 

 

Miért jó? 
 Háromszázszorosára növeli a víz behatoló képességét. 
 Zsíros, olajos felületek hideg vízzel való tisztítása. 
 Általánosan használt konyhai edények akár hideg vízzel is tisztíthatók. 
 Zsírral szennyezett burkolatok: padló (kő, márvány, mozaik, égetett lakk, PVC, parketta) 
 Falfelületek (mosható festék, fa , csempe, nyílászárók,) lemosása. 
 Hideg vizes vagy sós vizes (tenger) mosásokhoz 
 Finom textíliák, gyapjú mosására. 
 Fagyasztott húst, ha LDC-s vízbe tesszük, gyorsabban kiolvad. 
 Haj , test, (tisztálkodáshoz) 
 Igen hatásos friss gyümölcs (eper, szőlő, alma, citrom, stb.) zöldségek mosására. 
 A bakteriológiai vizsgálatok szerint egyszerű mosogatás csira és baktériummentes felülete ad annak ellenére, hogy nem fertőtlenítőszer. 

 

Hogyan használjuk? 
A flakonból az előre megkevert tisztítószert, a tisztítandó felület nagyságának megfelelő mennyiséget a felületre nyomunk, a szétkenés hatására a zsírral, olajjal felhabosodik, emulziót képez, majd hideg vízzel lemosható. Nagyon erősen olajos szennyeződés esetén, ha az olaj a felületre ráégett, rászórjuk az LDC-t, egy ideig hagyjuk hatni a terméket, majd lemosható. A még langyos sütőterek, fritőzök tisztítandó felületét befújjuk, 5-10 perc múlva lemossuk, ragyogó felülete kapunk. Az előzetes 

Kiszállítás: 
Első rendelés ingyen (ehhez 250pontot kell rendelni), kb. 24 órán belül bárhova. 
A következő rendelés a distributoroknál 250pont, tagoknál 100 pont, ugyancsak ingyen szállítás. 
Minden tisztítószer koncentrátum, ANTSZ által bevizsgált, környezet nem szennyezi, egészségre nem káros, gazdaságos, megéri regisztrálni, hiszen a regisztráció árát visszakapja az árrésből.

bottom of page