top of page

Szabad az orvost is figyelmeztetni!

Ismerősöm (férfi) folyamatosan vashiányos vérszegénységben szenved. Rákérdeztem, hogy a vastabletta mellé hány tabletta Folsavat szed. Kiderült, hogy semmit.

Nagy hiba!

Ugyanis a vasat a szervezetbe a Folsav építi be. Feltétlen szükséges, hogy szedjen Folsavat, mert így soha nem fog meggyógyulni a vashiányos vérszegénysége.

Most egy másik "hibára" hívnám föl a figyelmet.

Most már hála Isten egészséges (Hepatitis C vírus által okozott májrákban szenvedett), és azt panaszolta, hogy 10 éve (!) nem sikerült a csontritkulását meggyógyítani. Ma már az is rendben van. Folyamatában megkapta ugyanis az orvostól a kálciumot, de a Magnéziumot és a hozzá tartozó D vitamint nem. Így megint csak a beépülés nem tudott megtörténni.

A fentiek optimális összetétele 2 :1 arányban például 450 mg Kálcium, 225mg Magnézium, 3qg(mikrogramm) D3 vitamin (GNLD esetében). A D vitamin segíti az elektrolitek beépülését.

De mind ezt ki lehet egészíteni például Nutrishake-vel(GNLD) amely mind a 22 aminosavat tartalmazza. A feladata csont és porcszövet erősítése. Így a csontritkulás sikeresen meggyógyul.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page