top of page

Miért csak a GNLD táplálék-kiegészítőkkel segítek a betegeken?

A legfontosabb okai:

- Nincs ellen javallat, nincs szövődmény.

- Betegség megelőzése.

- Oki terápia(!!!), nem tüneti kezelés, azaz a betegség okát szünteti meg.

- Mindenféle betegségnél a termék indokolt és nélkülözhetetlen.

Nem tanácsolom a termék elhagyását még akkor sem, ha pl. az orvostól a beteg megkapja a zárójelentést, amiben az áll: gyógyult. NEM! pl. a rák olyan ravasz kór, hogy csak tünetmentes! Ha visszatér, újra végzetes lehet. Sajnos van ilyen, illetve még nagyobb sajnálatomra volt ilyen betegem. Még azt sem tanácsolom, hogy váltson más olyan termékre, amit pl. a patikákban lehet kapni. Hogy szabályos az a termék is az biztos, de a hatóanyag - ami a lényeg - szinte biztos hogy kevesebb. Azért olcsóbb. A GNLD termékei exkluzív termékek. Sajnos előfordul, hogy a tanácsom ellenére sem szedi tovább a beteg. Ilyenkor én azt mondom, hogy a Jó Isten mindenkinek adott szabad akaratot, önmagától nem tud megvédeni senkit. Mindezt akár lehet tagadni is, már mint a Jó Istent, de szerintem csak azt lehet, aki létezik. A "meggyógyult" betegnek is tovább kellene szednie a terméket akár élete végéig is megelőzés céljából, természetesen ilyenkor csak az alap dózisban.

- Minden termék minden szennyeződéssel szemben ZÉRÓ toleranciával bír.

- A GNLD táplálék-kiegészítők bio gyümölcsből, bio zöldségből, bio gabonából tevődnek össze.

- Egyetlen olyan termék van, ami állati eredetű, ez az Omega3, Omega3 Plus.

Többszörösen telítetlen zsírsav, ami mind a 8 zsírsavat tartalmazza. Csak tiszta, az Atlanti Óceán hideg és érintetlen területeiről származó lazac olajat tartalmaz, ezenkívül E-vitamint, mely megvédi a zsírsavak szerkezetét. A szennyeződésekkel szemben ZÉRÓ toleranciával készítik. Több mint 160 féle szennyező anyagra kiterjedő tesztelés eredménye nullát mutat. Teljes, tiszta és koncentrált termék.

- A termékek bibliográfiával és orvosi referenciával bírnak.

Minden termék mögött a Tudományos Testületi Tanács áll. A leírásból megtudjuk, hogy melyik tudós, melyik egyetemen, hány évtized alatt kísérletezte ki a hatásos terméket. Pl. Dr. Arthur Furst (gyógyszerész), az egész életét arra szentelte, hogy hogyan lehet természetes úton gyógyíthatatlan betegséget meggyógyítani. Kutatási helye San Francisco.

Dr. David Shepherd - mikrobiológus. A kaliforniai Davis Egyetemen, 40 évig tartó munka árán kidolgozta, hogy 1 kapszula Acidophilus Plus 5 milliárd élő tejsav baktériumot tartalmaz, amely a termékek olimpikonja - Probiotikum. Az emésztőrendszer "csodafegyvere".

- 1958-ban alakult meg a GNLD az USA-ban, azóta már folyamatosan bizonyított.

- Olyan termék is van mint pl. a Carotenoid Complex: 2003-ban Londonban levédték a szabadalmát

(zsírban oldódó antioxidáns)

- A Tre-en-en teljes kiőrlésű gabonát tartalmaz, mely biztosítja a sejtek anyagcseréjét. 2004-ben kémiai NOBEL-díjat kapott.

Utoljára, de nem utolsó sorban mindenféle betegségnél bizonyítja a kitűnő hatás mechanizmusát. Számomra a fentiek elég meggyőzőek ahhoz, hogy hűséges legyek a GNLD termékeihez és mindenki számára szívesen ajánlom. Természetesen saját magam is ezt fogyasztom a saját egészségem védelme és megőrzése érdekében.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page